Saturday, 22 June 2013

I'm back POLISAS !

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat blogger(s) adn reader(s) sekalian .
Today I'm feel so great and happy lepas mengemas bilik 
dan menyusun atur barang-2 yang di bawa dari Ipoh . 
Myra ditempatkan di asrama yang berpenghuni seramai 7 orang.
Pffttt, ramai kann? Haha .
Itulah nasib yang ditimpa oleh seorang pelajar senior yang telah ditempatkan di blok asrama junior.
Kenapalah felo campak aku dekat sini. Sigh --' *mengomel sensorg
Semester sebelum ni Myra ditempatkan di blok asrama pelajar senior dimana penghuni bagi setiap bilik ialah 2 orang.
So this semester unluck sebab ditempatkan di blok asrama junior.
Yang paling tak best tu Myra dapat tingkat paling atas kali, iaitu tingkat 3 and also bilik yang paling ramai iaitu 7 orang (bilik biasa 5 orang).
Walah walah, semester ni betul-2 menguji. Setelah selesai menyusun semua barang.
Penat mak nyahh . Dah kena angkut barang dr bawah sampai tingkat 3, lepastu kne susuh barang lagi.
Mmg kurus lah aku. Haha.
After make over done, taraaaaa. Ini hasilnyaaa.

My study table  Akan datang dijadikan tempat mentelaah pelajaran *yoyo'o je*

Ini pula tempat Myra beradu. Gelak-gelak, teroyak, guling-guling semua dekat sini. Hee (^_^)v

Fiuhhh. Berpeluh-peluh tau nak kemaskan bilik ni. 
Papepun berpuas hati dengan keadaan bilik ni. Best jugak dapat sebilik 7 orang.
Ramai tapi best :D

Semester ni agak berat jugaklaa dengan subjek-subjek yang bakal dipikul.
This semester bakal ambik subjek :-


Pfftt -,- Mmg study mautlah kata orangkan. Subjek akaun banyak untuk semester ni berbanding semester lepas. So dah tak boleh main-main dah. Oh ye, semester ni jugak Myra bakal ambil MUET. Alaahhhaaaiii.
Harap-2 semuanya berjalan lancar. Amin ;')



No comments:

Post a Comment

COPYRIGHT@Segala Yang Tercatat di Atas Adalah Hak Milik Asmira Zulkafli